modlitba

modlitba

Anotace: ...bezradné šeptání..či vnitřní vyznání..v hodině pokání

Stojím tu náhle sám…
ve zrádnym zcestnym tichu
Zešedlej stín a bílej klam…
A bolest kdesi v břichu
Dnes prohrávám..a zaprodám – svou múzu přízně hříchům

KRÁL ZTRÁCÍ TVÁŘ!!!

Pěšáci vyšli vstříc novýmu svítání
S výkřikem – POKÁNÍ
S metálem – UZNÁNÍ
A já nevim co dál???

Bitva je prohraná..zažeňte zklamání
Ostří je ztupený…meče už nezraní

Do pole ticha pláče král..

Vidím svou tvář..
V praporu na kalichu
Ztrácím svůj lesk – potažmo zář..
a ztrácím svoji pýchu
Dnes prohrávám..však nevzdávám – svou čest!!
(ta není k smíchu)
Autor šuměnka, 21.07.2005
Přečteno 544x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Znám!

27.04.2006 17:10:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí