Měsíční pouť

Měsíční pouť

Anotace: ...

Měsíc zářící vysoko
bílý jako stěna
je ode mě daleko
jak láska zaslíbená...

Byl to další den
plný hořkého utrpení
zas rozplynul se sen
v lásce mi požehnáno není...

Měsíc na své pouti
nedbá na mé nářky
na to,co mě rmoutí
na nalhávání lhářky...
/Ano,láska je hnusná lhářka/

Hvězdy opět svítí
ale v mracích ztraceny
a mě není dáno býti
ani trošinku zasněný...

Sedím si tady
a myslím
na veliké vady
mého života...

Má snad cenu takto žít
a každý blbý den
víc bolesti mít
víc se trápit
s tím blbým
životem...
Má??!!
...
Autor Alan Black, 16.04.2008
Přečteno 339x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Emily Winnacott, estrellita, Erion Fate, Juan Francesco de Faro, Psavec, WAYWARD, Loudilka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má?

říkali, že prý má, ale kdo jim věřil..??

12.06.2008 14:31:00 | Emily Winnacott

Žít a věřit.

17.04.2008 10:59:00 | Psavec

...pěkně napsané (žít má cenu vždy,pokud vnímáme)

17.04.2008 09:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí