Letící ve snách

Letící ve snách

Anotace: Láska je krásná, když jí máte.. Když o ní přijdete, tak.... ale to asi každej zná :-(

Sražená k zemi
sražená dolů
neozýváš se mi
neozývám se mu…
jsem ve výšině
přitom jsem dole
na dně
v hovně

Rozpláclá v depkách
letící ve snách
věřící představám
vznášející se ve výšinách
dole si připadám
dole strádám
dole umírám
dole sama
nemám tě ráda!
teď lžu sama sobě
ty jsi stále ve mně
dole trpící
dole umírající
dole zničená
láskou…

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 17.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí