Máš v sobě draka...

Máš v sobě draka...

Anotace: podobenství o tom, co nás dělí

Máš v sobě draka. Čímpak ho krmíš?
Sušeným masem a nebo snad krví?
Máš v sobě bestii - je hladná, je žravá
Je ukrytá za krásou a je to ta pravá

Zvídavým pohledem mi po těle pátrá
Chutná jí mozeček? Či krvavá játra?
Máš v sobě hada, po žrádle slídí
Snad chutná mu bolest a žalostnost lidí

V oblaku dýmu či zahalen v plameny
Strašný a hladný drak přišel k nám na zemi
Rozpoutal boje a přinesl bolest jen
Když bez tebe nemůžu zůstat už ani den

A ty jsi tak vzdálená - dělí nás bestie
Těší se až jednou tělo mé zabije
Chce ze mě vyloupnout kus mojí bolesti
Chce na mém smutku se zadarmo pohostit

Podej mi ruku, zabij ji, pojď sem blíž!
Snesou se nebesa k horám či ještě níž
My budem na nich žít a jako amulet
Budu mít dračí spár. Tak, stvůro - šťastný let!
Autor Bůchví..., 17.04.2008
Přečteno 310x
Tipy 17
Poslední tipující: underwing, Romana Šamanka Ladyloba, klara07, Lachailla, Equus przewalski, Cassandra, Bíša, emi-lee, Erion Fate
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No mazec jako :o)

01.05.2008 21:36:00 | Lachailla

úžasná...

17.04.2008 21:33:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí