Neboj

Neboj

Anotace: ...

Dlouhé dny na tebe čekám neříkám je to zlé
Pohled na tebe když se vracíš magiku má
Ty přicházíš a dech se tají odcházíš a slzu z ledu mám

Jen tak tam stojím a věřím slovům tvím neboj
Slova tvá však nádech lži mají a já cítím
Zrady pach úzkost strach a slyším neboj

Kde se to bere a kam to odchází to já se ptám
Jak člověk může stát polibek dát a jen tak říct neboj
Když dobře ví co bude dál a ty to víš tak jak já

Co je to láska dlouhý boj snad nebo hra
Nebo pouhý výsměch co nám byl dán
To já se ptám když slyším tvé poslední neboj
Autor Diablo 503, 17.04.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák, Faust88, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska není dlouhý boj a ani hra...láska je dar a ty jej nyní máš...poslouchej srdce...je to nejlepší rádce

02.11.2010 04:28:00 | lenša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí