Vrať se mi

Vrať se mi

Anotace: Vrať se mi

Miluju Tě tak moc,
jak moc je vody v oceánu.
Chybíš mi, tak moc,
jak moc je písku na poušti.
Má touha po tobě je tak velká,
jak nejvyšší hora světa.
Vrať se mi brzy Miláčku!
Autor Foxy, 21.07.2005
Přečteno 846x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí