Krutá realita

Krutá realita

Anotace: je těžký si připustit realitu, když jí nechápete....

Dnes měsíc je to přesně
co snažila jsem se zachránit náš vztah
to jsi ještě ležel vedle mě těsně
měsíc mám jen strach

Prý mě nemiluješ
těžký je si to připustit
už mě neobejmeš
dokázals mě opustit

Věřila bych slovům tvým
jen kdyby ti netekly slzy
od té doby přemýšlím
co za tím vězí

Teď jsem v téhle realitě
dní prázdných
zapletená v banalitě
nocí osamocených

V realitě bez tebe
jak je krutá!
srdce mé pro tebe bije
duše má je smutná...

Namlouvám si, že se mi to jen zdá
realitu si nepřipouštím
nevěřím tomu, že už nejsem láska tvá
kéž do tvého života zas vstoupit smím

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 19.04.2008
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsané..za vším vězí láska..

23.04.2008 22:45:00 | Flame Crow

Rozumím Ti ... najdeš lásku, neboj ...

23.04.2008 10:46:00 | toužím.jít.dál

Co raději vstoupit do života někomu, kdo si to přeje?

19.04.2008 10:07:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí