Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: Člověk by měl umět odpouštět.

Kvůli své chybě jsem teď sama,
ale v srdci lásku k tobě mám.
Možná až můj život vyprchá odejde
s ní i láska má, ale do té doby
pro mě zůstaneš jen ten jediný.
Jediného kluka kterého kdy
dokážu milovat.
Až teď si své nemožné chování
začínám uvědomovat.
Vím, že umíš odpouštět.
Prosím Tě Miláčku odpusť mi
naposled!
Autor Foxy, 21.07.2005
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí