ty a já

ty a já

Anotace: když odešel on přišel jiný

Ty a já
Jsem pouhá rostlina
Jsi pouhý stín
Kam kráčíš?
Už nepovíš

Odešel a už se nevrátí
Jen pouhé kamení
Zakrývá tvé tělo
Pohřbené na dno

Už opouštíš tenhle svět
Tak proč?člověče
Vždy mé srdce láskou hoří
Ted už bez tebe s choří

Snažím se nebdít
Ale jen jedno vím
Že ty už se mi nevrátíš

Nevnímám,neslyším
Už raději nesním
Vždy jen přemýšlím
Zda za tě jít

…zavírám oči
chce se mi spát
zavírám oči
a umírám

někdo už ví že šťastná jsem
co naše láska nepoví
se už nikdo nedozví …
Autor vlcatko, 19.04.2008
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, najrob7410, Caracol, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí