tři krátkéééé

tři krátkéééé

Anotace: zdánlivě nesouvisející.....

ne není to ona..
je to překvapení...
bídná jsou slova..
v poli odhozený...
leží tam zvonek..
zazvoň na něj...
laskavé přijde k tobě.............opojení...

...
co najít malou pěšinku,
kde v zapomění stojí dům...
kde žena na zápraží....
bez bludného pápěří...
stojí a čeká na tebe...
nejsou to sněhu závěje...
je to bílý cukr na cestě....
přilep se...
nesetřese tě...

...
uviděla...
jsem v koutku své duše...
zapadnutý střípek amuletu...
vložila jsem ho do srdce a najednou tvořilo báječný celek...
jenom ten, kterému bylo určeno...zmizel...
Autor jarkaj, 22.07.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí