NEZNÁM...

NEZNÁM...

Anotace: TĚ...

neznám tě...přec slovo dalo slovo....
ve snech se mi zjevuješ...
černou pásku přes oči a já tě nevidím...
slyším jen tvůj stín...tvůj dech...
nemluvíš...jen dotýkáš se mě...
v opojení ledabylém...laskavém a neúnavném....
leskne se kapička potu...
lehce jak motýlí mávnutí...
po těle stéká...
ve spojení láskyplném vzkvétá...
cítím dech a srdce bušení...
je to jen lákavé spojení?
Ne je to souhra, není to láska...
je to fyzično a krása...
Autor jarkaj, 22.07.2005
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí