Sochy

Sochy

Anotace: ..vnitřní promlouvání...

SOCHY…

..ty němé prohlížečky světa
..jimž slova autor vyrval z úst…tu zůstanou..

A po nás bude VETA!!

neb právě přes ten SLOVNÍ půst..tak zlehka přežívají..
(to ony časem věků jdou)

a budoucím snad vypovědí mnohé
(vždyť díky mlčení z nich mluví dějiny)

TY VÁŽNĚ NEJSOU STROHÉ!!!

..tak torza také mlčky vyslýchám
A tiše….neslyšně se ptám:

„…ach povězte mi prosím:
KDO Z NÁS JE BEZ VINY??.....“
Autor šuměnka, 22.07.2005
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Bezvadná báseň.

06.10.2009 16:01:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí