O Tobě,bez Tebe

O Tobě,bez Tebe

Anotace: ....

Nevinné zálíbení
ač je to s podivem
večerní políbení
se kříží s obdivem
Přátelské pohlazení
topím se v úsměvu
střežím se prozrazení
a je mi do zpěvu..

Tvé modré oči
(beznadějně slepé)
Tvé zlaté vlasy
(tak krátké,
nikdo je nezaplete)
Tvůj milý úsměv
(od ucha k uchu)
Tvůj něžný hlas
(co ladí sluchu)

To Tobě píšu slova
a s upřímností
sobě vlastní
jim dávám podobu
..rýmu..
A Ty se to nedozvíš
to bych se já pak
musela znovu v někom
sklamat
zatím co takhle
uniknu
..šprýmu..
Autor Michelll, 20.04.2008
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to !!!

20.04.2008 23:02:00 | VIOXX

Určitě dost zajímavý, dobře napsaný a má to svý tajemství .o) Churry

20.04.2008 21:40:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí