Kdy??

Kdy??

Anotace: takhle se ted nejak citim...

Práce se stala náplní mého života,
řekni kdy?Kdy se stalo, že pohltila mě samota.
Kdy přestala jsem vnímat ptáků hlas,
který jsem tak ráda slýchávala,
kdy přestala jsem zpívat písně,které jsem tak milovala?
Kdy mě samota polapila do svých sítí?
Odkdy nevnímám, že slunce nad hlavou mi svítí?
Jak dlouho nachází se ve mě tahleta změť pocitů, kde však radost chybí?
Odkdy nevnímám své vlastní žití?
Kde jsou mí přátelé, když jsem na pokraji svých sil?
Odpovím si sama, že vzdáleni jsou stovky snad tisíce mil..
Nikdo netuší co skrývá se v duši mé,
nikdo nezná pravdu,jak mi doopravdy je.
Nechi nikomu dělat na čele vrásky..
Tohle je můj boj a ja si ho musím vyhrát,
říkáte si, kdo se ve mě má vyznat?
Neznám ani já samu sebe,
co vím však jistě je, že nad hlavou mam nebe.
Nesmím se nechat zničit svou vlastní lítostí
a nebo,tak často viditelnou lidskou blbostí...
Autor Natalie Kolářová, 22.07.2005
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí