Ty malý štěně...

Ty malý štěně...

Anotace: Nějak nevím, co sem napsat...Jen opět pár myšlenek na papíru...(napsána 15.4.2008)

...Ty malý štěně...
...co ty vlastně chceš...
...prý velkou lásku...
...a když ji dostaneš...

...Zas myslíš na něj...
...táhne tě dolů...
...a ty ho necháváš dál...
...sníš, že jednou budou spolu...
...ty cesty, co se rozcházej...

...Tak otevři oči...
...co si to zas nalháváš...
...na jiného myslíš...
...s jiným se objímáš...

...S jiným spáváš...
...ty doteky studí jak led...
...jen sebe obelháváš...
...sobě sypeš do kávy jed...

...Jen sebe, jen nebe, jen tebe...
...jednou mít...
...jen sebe, jen nebe, jen tebe...
...a přestat snít...

...Spadni si na dno...
...rozkopej židli...
...rum bum bác...
...padáme dál...

...Rum, bum, bác...
...kdo o to stál...
...ty malý štěně toulavý?...
Autor mauvais-ange, 21.04.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí