mít či nemít rád...?

mít či nemít rád...?

Anotace: ...

Co bolí,
co to píchá?
To mé srdce,
tiše vzdychá.

Co to pálí,
proč ty křeče?
To po tváři
mi slza teče.

Co to je?
Je to žal?
Na lásku,
čekám dál.

Chtěl bych již
Tvé rozhodnutí znát.
Zda mohu či ne
mít Tě rád.
Autor Dindane, 22.04.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na co čekáš???

22.04.2008 15:42:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí