kdy

kdy

Anotace: píšu to když ted zamilovaná jsem

Má láska k tobě vzplane
až má hlava padne
neříkám ne
ale teď ne

něco za sebou mám
vždyt ráda tě mám
kdy milovat tě budu
nevím...zda milovat mohu

kdo znás to ví
už nikdy nepoví
pač miluji tě čím dál víc
a ty mě ještě víc

...život za tebe dám
....dnes zapadám
Autor vlcatko, 22.04.2008
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí