medvídek

medvídek

Anotace: kdo miluji nezlobí

Když sen se mi zdá
o tobě zvlášť
v noci se probouzím
na měsíc hledím

nic hezčího nevidím
měsíc,hvězdy,zář a smích
ty se mě ptáš zda ráda tě mám
mám ja polibim na tvař

já pro tebe dárek mám
medvídek tě má rád
ale já tě miluji
každý den hlouběji
Autor vlcatko, 22.04.2008
Přečteno 497x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, najrob7410, Erion Fate, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí