Kdysi "jen" kamarád

Kdysi "jen" kamarád

Anotace: Moje bych řekla nejlepší básnička...prosím čtěte a pleas o komentáře....

Venku je zima, napadl sníh,
jak moc bych si přála s Tebou být!
Je pozdě večer, za chvíli půjdu spát,
jak moc bych si přála vedle Tebe usínat!
Koukám do tmy, nic nevnímám,
jen Tebe, když zavřu oči vidím se smát!
Tvůj úsměv, Tvá slova, Tvý oči,
jsou pevně ukrytý v mým srdci!
Rádio potichu hraje
a mě do breku je!
Nechci být sama, ale ani s nikým jiným krom Tebe,
jen po Tobě touží srdce mé!
Ale já vím,
tohle nemůžu chtít!
Nebylo to v pravidlech a ty jsou jasně daný,
my jsme pouze kamarádi!
Ale já chci víc…
Autor Kleer, 23.04.2008
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, FETKA, Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smůla, kamarádko.

23.04.2008 22:59:00 | Psavec

Musí to být hodně těžký vedle někoho stát, s někým se bavit, kamarádit a tajně po něm toužit. A při tom on to ani neví... Jinak básnička moc pěkná

23.04.2008 21:22:00 | FETKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí