Co když řeknu...

Co když řeknu...

Anotace: Jaká bude odpověď? Nevím sama..

Co když ti řeknu, mám tě ráda
a asi víc než kamaráda.
Co když ti povím, že ty jsi ten,
o kterém chci aby byl můj sen.
Co když řeknu, že chci aby mé rty,
líbal jsi právě ty.
Co když povím, že můj „svět“
změnil tvůj pohled.
Co mi na to řekneš ty,
co mi odpovíš?
Autor Kleer, 23.04.2008
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí