Skládam své hříchy na hromadu. /patříš mezi ně/

Skládam své hříchy na hromadu. /patříš mezi ně/

Anotace: soutezni dilo na psanci.cz /tema-vzkaz v lahvi/...:D

nepochopeno.

nemuzu jit dal. bez ukonceni.
nemuzu spat. bez rozlouceni.

cista jako peri andelu. a ja ublizuju-

nechce se mi vysvetlovat. tim ranit.

jsi zatracena romanticka. tvoje dopisy v lahvi.
ke mne nedopluly

rozkradas muj klid. pro vsechno dobry.

volnej pad nas dvou

a bezeslova konec

.

jsi moje cista perletova vila. vzhlizim k tobe jako k nevinnosti.
nehodis se mezi nas-mezi me
utikej a na moje slova zapomen.
vsechno, co jsem driv rekl, jsem nemyslel vazne.

(čččáááRky.háááčkyy..blee.nudááááá)
Autor Adrianne Nesser, 24.04.2008
Přečteno 484x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, kucky, Barunka=o), qpal, embryo v hlave, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí