prozření

prozření

Anotace: ...probuzení se ze zamilovanosti..(staršího data)

Ctila jsem muže s orlí duší
i jeho volnost...hrdost...zrak

Orel je král..a měl by tušit
co skrývá každý orlí znak

(má láska k orlu se svou hloubkou
rovnala výšce do oblak)

Orel mu máchal svými křídly
(kéž by to aspoň OREL byl...

...toť malý ptáček v orlu zhlídlý
jen za háv orla mnohé skryl...)

OREL..by svou čest neztratil!!!
Autor šuměnka, 25.07.2005
Přečteno 459x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Přála bych každému orlem či orlicí být!!!

27.04.2006 17:03:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí