Pro duše

Pro duše

Anotace: ..pro kohokoli..kdo pomáhá v anonymitě

STOJÍŠ
*tak blízko..ač jsi vzdálená
*tak nyní..ač jsi bez jména
*tak uvnitř..ač jsi mimo tělo
snad věky!!..S vírou neotřelou..

MLUVÍŠ
*tou jiskrou..dávnem rozhořelou
*tak hlučně..ač nic nezaznělo
*tak laskavě..že nitro vzlyká
clonou - skrze kterou se neproniká!!

DÁVÁŠ
*tak velmi..přesto stále ráda
*tak bezděky..v srdce se vkrádáš
*tak sebe..byť jsi vlastně cizí
to cosi!!..co tak často se nenabízí...
Autor šuměnka, 25.07.2005
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Forma i obsah to je pro mne výpověď! Každý ji neumí!

27.04.2006 17:02:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí