Rozpačitá

Rozpačitá

Anotace: když mi řekneš, že můžu dělat co chci, jen o tom musíš vědět, a pak tě to pak trápí, tak mi to neříkej ...

Snažím se věřit, i když nevěřím,
chci zažít pocit, až jednou uvěřím.
Ty slova leží mi stále v srdci,
ten pocit, že smím dělat, co chci.

Ten pocit, že jen pravda se říct musí,
jediný, co nesmím, je lhát ti a to nechci.
Nelhala jsem tobě, nelhala jsem nám,
tak proč máš ten pocit, že něco ukrývám.

Možná říct, co ti vadí a hned,
netvářit se, jako bys byl med,
nic z toho nemuselo se stát,
teď sama nevím, zda mám říkat pravdu nebo příště lhát.
Autor Nykyta, 27.04.2008
Přečteno 380x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jesterka, Bíša, Psavec, cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Podezíráni je ošklivé.

28.04.2008 13:11:00 | Psavec

vše je na důvěře, a ptát se nemusím. Moc dobrý 1*

28.04.2008 06:35:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí