Láska mezi náma

Láska mezi náma

Anotace: o jednom nočním telefonátu otvírajícím spoustu otazníků, na které odpověď neznám...

Tři hodiny v noci, zvoní telefon
Na druhém konci je on
Ten, pro kterého mé srdce bije
Ten, jehož láska ke mně už nežije

Prý se necítí dobře
Ale ne proto, že by toužil po mně
Že mě má rád
Ale už jen jako kamarád
Láska vyprchala
Ale v mé duši zakotvila
Já doufala, že mě stále miluje
Že prázdno v mém srdci zabije
Že touží po mně…
Ano, touží, ale jen jako přítel
Už to není láska s velkým El
Jako bývala…
Láska mezi náma

A já se teď v zoufalství utápím
Hrozně se trápím
Vybavily se mi všechny okamžiky
Mezi nima otazníky
Co bude dál?
Životem jdem každý sám
Ty v mém srdci
Já sama…
A to mě mrzí!

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 27.04.2008
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Chápu, že mrzí, ale co je velmi dobře, stále jste kamarádi, to se podaří málokdy :)Láska opět přijde, věř...

30.04.2008 07:54:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí