Tvůj Quijote

Tvůj Quijote

Anotace: Láska jako jedna velká neznámá...

Tvůj Quijote
Lásko, co jsi zač? Co chceš?
Tvůj Quijote už kráčí, mlčky, sám
Žití všech kolem jak loutek plný krám
Hrajem si hrajem své nekonečné divadlo
Opona - to poslední co do vln času nespadlo

Samota - to poslední co ti v inventáři zůstalo
Přejme si přejme ať není v nás už nastálo
Žití všech kolem jak slepic dokonalý ráj
Tvůj Quijote dávno prošel celý kraj
Lásko, co jsi zač? Co chceš?

Mou oběť…tu snad nepřijmeš?
Já a Ty, Lásko, je to mezi náma
Jako ta voda mezi břehama …
Autor annike, 29.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí