Pláče

Pláče

Anotace: nothing... není to o mě... k písni Kvaska - Samota

Ona pláče zhrzenou láskou k Tobě,
Ona pláče, že jí nechceš, že nechceš o ní snít,
Ona pláče neštěstím vůči Tobě,
Ona pláče, že o ní nechceš snít,
Ona pláče lítostí zbabělou, nesmělou, vyslanou k Tobě,
Ona pláče, že už nechce žít.

Vždyť víš, Ty holko hloupá, že on Tě nikdy nebude chtít,
Vždyť víš, že on navždy bude o jiné snít,
Plakat můžeš klidně dál,
černé mraky na zem malovat.
A už nikdy nemilovat,
Toho kluka, který nechtěl snít.

Už neplakej, přijde smrtka a tvé trápení zasekne,
Zasekne ho do největší skály v okolí,
A bude doufat, že Tě to přebolí,
Už nikdy se Ti po něm ani nezasteskne.

Utla její srdce v nejsilnějším bodě,
Holka už nikdy necekla,
Ústa zavřela, oči vyhasly, tělo umřelo,
Bolestí křičelo, srdce její, které smrtka utla,
Už nikdy klid nenašla..
Autor Ette, 30.04.2008
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Ahorria, maliska, Zasněný básník, excited, LeSia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to fakt super...:(

18.05.2008 12:10:00 | maliska

Pěkný ;)

10.05.2008 18:56:00 | Zasněný básník

to jediné.. vysvobození..

02.05.2008 13:37:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí