HEPATITIDA C

HEPATITIDA C

Anotace: možná zítra se z toho...

Na tramvajové zastávce
kdesi...
v nějaké...
možná
divné době
jsem stál
a lítal.
Byl to pouze můj pocit.
Pocit...
přemýšlení o něčem a ničem.
Mé oči směřovali do prázdna
na bezduché nic.
Díval jsem se na lidské stíny skrze jejich vrásky na jejich prázdné
sluncem
protažené siluety
protažené ksichty
Nechtěl jsem...
Nechci...
Nastupovat
s nimi do tramvaje.
Autor Lipschowski, 03.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: pamp_elka, 6thSun, Danah, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí