Sním...

Sním...

Anotace: ...sen potichu se snáší..leskem svým splíny plaší..

Sním..
A můj sen začíná tak jaksi nesměle..
(možná jen tím…)
že mráčky na červáncích jezdí vesele
a vzduch se voňavostí pyšní

STŘIH:
..a na louce je stínů několik
-to dva jdou ruku v ruce pospolu
..a škádlí se (ona má na uších pár višní)
..a jemu vlasy v slunci zlátnou

Je to mžik

Když pohled jejich dosáhl až k nejvyššímu vrcholu
..a poté sjel až do nitra jich samých

*nemusí spát – neb život čiší všady
*nemusí ústa otvírat - z hloubky své čerpají
*nemusí znát – co chceš znát z nepoznaných
*nemají otázky – a tak se neptají
..ona jen pozorně než pozorněji naslouchá
tlukotu jeho hrudi
a pak se dychtivě než dychtivěji zadívá..
Proč bohatší jsou víc než ten nejchudší z chudých…??
Autor šuměnka, 27.07.2005
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..a škádlí se (ona má na uších pár višní)
..a jemu vlasy v slunci zlátnou

PARÁDA!!!

27.04.2006 16:59:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí