Odešla

Odešla

Anotace: ..prostě odešla...

Poslouchám jemné tóny ticha
Ona
Odešla
Zase odešla
Potichu, bez zábran, bez varování
Odešla
Bez posledního přání
Nechci už ji hledat
A počítat přitom hvězdy
Modlit se
Závidět ji jiným
Nemá mě ráda
Hlídá bezstarostný spánek druhých
Zas ukázala mi záda
Zradila
Je prostá i složitá
Snažím se ji pochopit
Odešel i můj cit
Jsem otupělá vírou v ni
a přece..
Přece jí nevěřím
Jak jen mohla takhle odejít?
Zase asi nebyla ta pravá
tahle LÁSKA
jinak by neodešla..
Autor Ninala, 27.07.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí