O lásce...

O lásce...

Anotace: Taková malá básnička o tom, co je asi láska...

Dotek hebkého sametu
Cítím, když na mne hledíš
V duši zažehls‘ kometu
Jenž holou rukou nechytíš

A přece se o to lidé snaží
Ač nepolapitelné to jest
Po moci nad city baží
A nevidí krásné světlo hvězd

Tolik smutku a nenávisti
V sobě mnoho lidí chová
Kvůli hrabivosti
Utíká lidem láska snová

O které píše se v románech
O té, která doopravdy není taková
Jak by se snad mohlo zdát
V mnoha dívčích snech
Autor Santinan Black, 05.05.2008
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Rikitan, Gracia, Psavec, C.alwen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska je zajímavá věc. Jestli hezká, pochybuji, ale možná, že ano.

26.05.2008 19:06:00 | Rikitan

Láska je nádherna vec

05.05.2008 21:00:00 | C.alwen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí