Láska která skončí,těžko láskou kdy byla

Láska která skončí,těžko láskou kdy byla

Anotace: Takový pokus o přenesení tohoto citátu...

Nikdy už to nepochopíš...
proč si vlastně tvoje srdce bral?...

Stojíš a k zemi své oči klopíš
před tím chlapcem stojícím opodál.

Nepomůžou žádná slova
nepomůže jiná láska snad?
Bojíš se zamilovat znova
i když někdo vše chce ti dát.

Tamten pošlapal ti tvoje srdíčko?
Ptáš se:Proč někdo tu hrůzu nezkrátil?

A chlapci co právě políbil tě na líčko
šeptáš:odpusť...ještě mi ho nevrátil.

Nedokážeš přestat milovat,
nechceš nikdy přestat nenávidět...
Těžko říct jak měla by ses zachovat,
možná měla by ses stydět.

Zavrhuješ krásné pro to špatné
jenže...vždyť si pro něj vlastně žila.
Ať si říkají co chtějí,je to málo platné

Láska která dojde svého konce,těžko láskou kdy byla.

Ještě naposled se s ním rozloučíš
až bude sténat vedle tvého těla.

Láska prostě nikdy nekončí.
I tahle do poslední chvíle vydržela...:/
Autor mosquito, 05.05.2008
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Ria, Azazen, Kanzy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná...
Azazen

06.05.2008 20:54:00 | Azazen

jojo pravda...opravdová láska je jen jedna...

06.05.2008 10:38:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí