To, co mi zbylo

To, co mi zbylo

Anotace: ... z naší lásky....

Pár starých fotek
Vzpomínky
Drobnej smutek
Za víčky

Starý zprávy
Co si čtu dokola
Štěstí v háji
Srdce mrtvola

Pár přání
Beznadějných
Mnoho dní
Prázdných

Dny bez konce
Minuty se vlečou
Jak voda v potoce
Slzy mi po tváři tečou

Ty jsi odešel
Nechals mě samotnou
Stesk mi do srdce vešel
Kráčím cestou nepoznanou

Neznámou cestou
Dlouhou
Sním o nás dvou
S představou pouhou

Jen tohle mi zbylo
Z našeho milování
Krásně mi s tebou bylo
Pryč je naše souznění

Teď znám jen soužení...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 06.05.2008
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc pěkně a procítěně napsané.zcela ti rozumím,cítím se ůplně stejně..život je jen otevření a zavření očí,oči pláčou,srdce bolí,jestli ten život za to stojí...

10.05.2008 12:53:00 | andíleček

Neboj, přejde soužení - a vše se v novou lásku promění...

08.05.2008 13:16:00 | toužím.jít.dál

Najdeš lepšího, toho pravého, se kterým to bude dobrý ;-)

06.05.2008 15:37:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí