Snad

Snad

Anotace: Nevím...

Snad jednou sejdeme se
Přeci tam...za rohem
V kavárně,kde vůně kávy
Kouř z cigaret,divná hudba
Oznamuje, že končí další den.

Snad jednou poznám Tvoje oči
Úsměv,který se schovává pod
zarostlou tváří,kde i vrásky
konají své dílo stáří.

Snad jednou,splníš slib co jsi dal
Dočkám se i slov,jenž si mi psal
Nezůstaneme už zamilovaný pár
Teď jsi a budeš,jen můj nejlepší....?
Autor Kett, 27.07.2005
Přečteno 585x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí