Hlučné mlčení

Hlučné mlčení

Anotace: Kéž by se povedlo to, že ...nebude žádné snad a příště... všem krásný sluníčkový den :)

Jsi jako holub na římse.
Stále se na mne díváš svrchu.
Já sama sobě divím se,
proč ti hned neuštědřím sprchu.

Rožníš mě zvolna na grilu
svých nekonečných pochybností.
Závidím křídlům motýlů,
co se tě v dálce raz dva zhostí.

Konečně má tvář odmítne
tvá ledabylá pohlazení
a polibek, chudé spropitné.
Konečně skončí němé scény.

To naše hlučné mlčení
v nás rozprostřelo spáleniště.
Nevyrazí tam osení.
Nebude žádné snad a příště.

(chtěla bych najít sílu a udělat konec trápení,
ať se změní bolest v radost, co přispěje k uzdravení)
Autor toužím.jít.dál, 07.05.2008
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., Petbab, Danah, Psavec, Simísek, Lorraine, 0-0, Alan Black
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti abys tu sílu brzy našla!!!

08.05.2008 18:23:00 | Caracol

Tak přeji ať je konečně líp.Život může být krásný.

08.05.2008 15:08:00 | Květka Š.

Možná, kdo ví.

07.05.2008 21:49:00 | Psavec

snad to příště bude...

07.05.2008 19:16:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí