Napříč slepotě...

Napříč slepotě...

Anotace: ...stále jenom vidím Tě.

********************************************************

Někdy slýchávám tlukot veršů Tvých
vepsaných na duši...
Pomýšlím.
A zkusmo dýchám.

Noc ještě mladá se roztříští v šum
tak tichý, že sám Bůh nic netuší.
Noc příliž rychlá táhne se krokem pomalým.
A jen já ji slýchám...

Stále a dokola. Všude v universu.
Nemáte mnoho společného...
Jen Boha, co do oken vám proplouvá

v půlnočních korábech. A něco věčného,
tiše štrumujícího bezhvězdnou aerou.
-Má spící láska v perleti ze snu promlouvá...
Autor Jasmin de Paris, 28.07.2005
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásná lehká a jemná jak prachový peří,když sedá do dlaně.

08.10.2005 19:45:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí