Zlý sen

Zlý sen

Anotace: když není co by býti mělo..

Nenašel jsem tvoje srdce.
Proč se mi zas klepou ruce.
Chtěl jsem lásku, normální být.
Avšak místo tvojí lásky, začal jsem znova svůj zlý sen žít.

Ne ve vášni, však v utrpení,
tam zle je každé posezení.
Toulám se tam pořád stále,
doufám, ale naděje jsou malé.

Ne v radosti, však se zlosti,
ta dobré chvíle nevěstí.
Zas se slyším nahlas klít,
zas je mi těžko tady žít.

Ne v lidskosti, jen s lehkostí.
Dále zabijím vše úzkostí.
Ztácím tě z hlouposti, ne s moudrostí.
V zajetí nerozvážnosti a se zbabělostí.

Odešla si, zas sem sám.
Jen Ďábel ruce mne si.
Do temnot se vydávám.
Jen duše zase posteskne si.

Probouzím se, procitám.
Autor Aka Kiss, 09.05.2008
Přečteno 339x
Tipy 16
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., Kristýnka15, Martas1985, BARBYE, GirlFromTheRain, jita.1965, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Caracol, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná zvukomalba :)

12.11.2009 17:08:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Tohle jsem si taky zažil :(

03.12.2008 19:16:00 | Martas1985

Hezká, milá básenka

06.06.2008 14:58:00 | Ewineccka

nevydávej se do temnot, po tmě se těžko hledá,
jsi radši někam za světlem, tak pravá láska čeká

06.06.2008 13:46:00 | Tawy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí