Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ... s Tebou.... Já jdu dál, snad štěstí vstříc...tebe v dáli nechávám...

tma tmoucí
tma v mém srdci
občas slunce svítí
převážně však prší
zataženo je v mé duši
ale něco slyší mé uši...
zdálky volání
konec proplouvání
samotou
tesknou
mou....

nové naděje příchod
smutek se má na odchod
odchází sice pomalu
ale štěstí už je v dohlednu
ne, nespím
nesním
bdím!!!
jsem vzhůru
nabrala jsem sílu
sílu čelit budoucnosti
konec zlosti
vidím období radosti
a je mi jedno, jestli tam bude On
stesku po něm odzvonil zvon

teď jdu dál
i když nemám plán
a pokračuju
na nic už si nestěžuju

jdu dál!
ty si zůstaň sám...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 10.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál, abcabcabc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak tu sílu bych také chtěla mít...Tobě gratuluji...

10.05.2008 08:15:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí