Setkání

Setkání

Anotace: ...

Jako dvě sazeničky
v moři pudinku
s párem proužků
pro sny
dané do vínku

..zlaté potkání..

(byl jahodový)

S chutí léta
a hledaného
trochu pro sebe
a trochu pro svět
ve světle vítaného
jen ne a ne
dospět

..společné svítání..

(beze studu?)

Splynutí s mraky
i světem idejí
někde jinde
tam, kde začíná štěstí..
Autor seed.misulka, 10.05.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková báseň se vždycky dobře čte, melodičknost ji nechybí a rým je taky hezky.

10.05.2008 19:17:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí