Láska přes internet

Láska přes internet

Anotace: promiň tome!

V ruce držím šálek čaje
přemýšlím co jsi mi řek.
Že přede mnou tva duše taje
a že na to máme věk.

Jak můžu však věřit slovům
a neznát při tom tvoji tvář
nevědět zda-li smím vykat domům
a mít nad hlavou svatozář.

Není zatím nic, co nás pojí
žádná láska, či vyznání
jen jakési porozumění
co zvědost moji pohání.

Chtěla bych poznat
tvé mužné tvary
vědět že hlas co slyším je tvůj.
ve stínu koukat
na tvcje dary
že ten kluk co vidím je jenom můj.

Jenže to nejde,
neznáme se
a dokud se něco nezmění
já budu jenom
ta holka z chatu
a ty zas ten co mě pobaví.
Autor klajusenka, 10.05.2008
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mins
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, jen piš dál...čím víc budeš psát, dostaneš se k širším tématům, k jiným věcem, vystříbříš styl. Základ tam je:)

10.06.2008 21:11:00 | Calypsó

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí