Návrh III.

Návrh III.

Anotace: návaznost...

Na cestě za tebou já prošel mnohým městem
- a potkal mnoho žen...
leckterá měla v sobě cosi z tebe, má milá.
Odpusť mi mou slabost - pro jejich blízkost
občas zapoměl jsem...

Až půjdu hluboko do temnot cizích lesů
uzavřen v tvrdý krunýř samoty
se šípem výčitek zabodnutým do hrudi.
Až v objetí hrůzy ze sebe sama
padnu na kolena a budu prosit Boha
o sejmutí břemene jenž mi dal.

Pak zjevíš se Ty
a všechno to pochopíš
( dotek )

alespoň tak o tom sním.
Autor GM, 11.05.2008
Přečteno 338x
Tipy 10
Poslední tipující: Noc17, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi kvalitní... asi nic víc se k tomu nedádodat.

11.05.2008 22:28:00 | Ctěný pán

krásná...nevím, čiší z toho na mě upřímnost... líbí :)

11.05.2008 18:16:00 | daissy

hmm, to se mi libi, hezky si hrajes se slovy...

11.05.2008 13:00:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí