schizofrenni zed

schizofrenni zed

ani nedejcham
..a ty vis, ze chci, abys to rek...

nemluvim..
..odpovidas

.

nechavame si odject projizdejici bus.
protoze nepospichame.
to me je hodne dulezity.
ikdyz nekdy zapomenu..a vypravim..
tak to chci takhle.

zlute nabarvena stena
nikdy nepocitala s tim,
ze by u ni nekdo brecel,
proto ji pretreli.

ted tam ty lidi sedej.
a sou radi ze uz muzou.
to jak se objimaj
me dojima.

nemusim nic rikat..
vis, ze uz chci ject.

.

ani nedejcham
..a ty vis, ze chci, abys to rek...

nemluvim..
..odpovidas

*

ííííííííááááííípíšubezčárekpíšubezháčků
Autor Adrianne Nesser, 12.05.2008
Přečteno 498x
Tipy 26
Poslední tipující: fuu, Stavitel mostu přes Rubikon, pejrak, Marcella, Danah, Jen tvůj anděl, Cassandra, Liv, jednou uklouznu na slupce od banánu, Barunka=o), ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

originalni a super!

01.08.2008 16:33:00 | Stavitel mostu přes Rubikon

Dost dobře napsaná ta Tvá su-y-rová poezie.

15.05.2008 23:54:00 | Liv

ani nedejcham
..a ty vis, ze chci, abys to rek...

tahle část se mi líbí...asi nejvíc...ale celá je skvělá...fakt pěkný

14.05.2008 20:08:00 | jednou uklouznu na slupce od banánu

...zed je pekne chytre a zajimave napsana :-)

12.05.2008 15:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí