Lhostejnost

Lhostejnost

Anotace: trapim se trapim..

Tolik slz pro nic,
pro páru nad řekou,
co pomine.

Studem mi tváře zrůžoví
pokaždé, kdyý jsi blízko,
pokaždé.

Proč v tobě ale vidím
polární záři, když
ve tvý duši je jen stín.

Nenáviď mě, prosím,
cokoli je lepší než
lhostejnost.

Vždyť já tě miluju,
má platonická,
má lásko...
Autor mistake, 12.05.2008
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí