V samotě sám

V samotě sám

Anotace: prázdnější než nicota

V samotě sám,
úplně opuštěn.
víc než kůl v plotě.

V samotě sám,
v největší tmě,
v nicotě.

V samotě sám,
jsem bez lidí,
bez lásek.

V samotě sám ,
jsem jak stařeček,
bez vrásek.

V samotě sám,
nenajdu nikoho!
Samota, to je láska má,¨
jediná a věčná.

V samotě sám,
nic než ta tma,
a nicota.
Autor Asepdah, 14.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: V e r u n k a, Imala
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nie, v podstate je to isty pocit

14.05.2008 18:26:00 | Asepdah

nemýliš si osamelost a samotu ?

14.05.2008 17:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí