Hlídači citů

Hlídači citů

Anotace: jen city schované za slovy.

Ve světle trhliny,
zocelené pobledlou duhou.
V hloubkách pukliny,
svázané ostnatou stuhou.
Ve tmě úzké kroužky,
zdobené mramorovou krajkou.
Hory z mřížkaté roušky,
spletené perleťovou rajkou.
Na samém dně,
otupěly jehly.
A někde vně,
mrazivé krystalky se sběhly.
A tak modlí(m) se za sebe, za něj, za nás.
Autor Sharon, 30.07.2005
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: Rhiana E. Nebresk
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je povedená.

23.05.2006 20:27:00 | Jindřich Mokroš

Ta je nádherná...
nedokázala bych dát do pár slov tolik...

04.03.2006 20:25:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí