S každým koncem něco nového začíná

S každým koncem něco nového začíná

Anotace: ...

Nová etapa života začíná,
vše mění se k lepšímu, tak jak má.
Mráčky z nebe pomalu mizí,
jsi pro mne čím dál tím více cizí.
Už zase začíná vycházet sluníčko,
jež svými paprsky líbá mě na líčko,
a dodává naději v lepší dny,
protkané láskou, překonávajíc všechny mé tajné sny.
Bolest a slzy ztrácí se v dáli,
už o ně nikdo nestojí a tak se vzdaly.
Za vším už zavřely se dveře konečně,
neboť oba víme, že čekat je zbytečné.
Autor efie, 16.05.2008
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: just me
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to znám. tak je to dobře :)

16.05.2008 20:33:00 | just me

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí