již dlouho..

již dlouho..

Anotace: malé trápení - omlouvám se ale tvořím - tzv na koleni

jednou šílená a bláznivá,
podruhé netklivá,
potřetí zblázním se z toho,
pak chci jen blaho,
počtvrté už tě to nebaví,
tělo mám bolavý,
popáté usměj se přeci,
jsi v mém srdci,
pošesté nemá to cenu,
jde to na hranu,
posedmé pro jen,
měl to být sen,
poosmé tříštivé ticho,
jen jedno číslo,
podeváté ztrácím nit,
není už cit,
desáté výročí je vzalo,
srdce mi lhalo...
Autor jarkaj, 30.07.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí