Pouhý okamžik

Pouhý okamžik

Anotace: příběh jedné dívky...

Žila jedna dívka
Co šťastná byla
Do srdce se jí zasekla dýka
Štěstí ztratila

Byla smutná
V depresích se utápěla
Pro radost se nezdála nutná
Celý dny proplakala

Pak objevila se naděje
Tonoucí se stébla chytá
Už nic zlýho se neděje
Lepším časům svítá

Tomu věřila
Že temný dny skončili
Ta naděje se pak zmařila
Nůž jí do srdce vrazili

Okamžik pouhý k tomu stačil
Zničit její sny
Naděje její zaplašil
Smutek zas provází její dny

Čím se prohřešila
Neví
Snad jen tím, že uvěřila?
Už nevěří, v koutku sedí..

Naději pozbyla
Se štěstím se loučí
Krize jí užírá
Krize, která nekončí…

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 16.05.2008
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí