představy…

představy…

Anotace: ...

představy…

Nemohu spát
když zavřu oči vidím ve tmě tebe stát.
Vidím tvá ústa-jak po polibku touží
-ne pro mě-pro ni, pro tu co uloupila tvé srdce.
Už nebojuji-nezbývá sil,což už ostatně i ty víš-můj milý.
Když dotknu se tebe, už nejsi to ty dávno tě představy nahradily
-mě zase jiná…slečna
tvému pohledu zaslíbená
Jsem ti již dávno odcizená…
Konečně!
Proč jen nechápu proč?!
Jsme od sebe tak daleko…
Ale jdeme dál ,jen nevíme kam…?
Do záhuby…ale pro co?
Pro lásku?
Autor Yukki, 17.05.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle stavy znám, je moc krásná.
Azazen

18.05.2008 12:56:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí