Zrada

Zrada

Anotace: o tom, že jsem si naivně myslela, že mi svitla nová naděje....

Srdce jí zlomily
Sny na padrť rozdrtili
Teď už nedoufá
Už si jen zoufá

Ta holka, co lidem věřila
Pro všechny všechno
Zrada jí srazila
Ovládlo jí temno

Temno v její duši
Ublížili jí během chvíle
Ne, tohle se nesluší!
Zmizela vidina cíle

Cíle, kde štěstí se nachází
Ta meta, za kterou se hnala
Ten parchant jí i přesto schází
Došla do cíle, kde čekala zrada

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 18.05.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí